-4%
+ alufoam Ondervloer & Plakplinten
Bezoek onze showroom!
-10%
-4%
Bezoek onze showroom!

Laminaat in Amsterdam

Laminaat Amsterdam? Stop met zoeken. U bent op zoek naar kwalitatief goedkoop laminaat in Amsterdam? Bij ons bent u aan het juiste adres in Almere! Wij bieden topmerken laminaat en klik pvc van Duitse fabrikanten voor een lage prijs vanuit onze winkel in Almere. Topmerken als Kronotex, Balterio, Tarkett, Elesco ,Berry Alloc en nog veel meer bekende Europese merken.

Bekijk hier ons laminaat assortiment.

Welke laminaatsoorten zijn er?

Bij het kiezen van uw nieuwe laminaatvloer is het goed om te weten uit welke soorten en maten u uit kunt kiezen. Elk soort heeft een ander uiterlijk. We onderscheiden verschillende soorten laminaat.

✓ Klik Laminaat 8mm
✓ V groef Laminaat 4V of 2V.
✓ Tegel Laminaat.
✓ Kunstof Laminaat.
✓ Breedstrook laminaat.
✓ Extra large Laminaat.

Laminaat kun je ook onderscheiden in diktes,voelbare structuur, V groeven en de kwaliteit van de toplaag.

U wilt laminaat kopen in Amsterdam of Omgeving?

De kostprijs van laminaat is afhankelijk van de eigenschappen die deze moet hebben, ook het merk heeft invloed op de prijs van laminaat. De kleur en ook de kwaliteitsklasse van het laminaat. Zo kun je laminaat onderscheiden in verschillende kwaliteitsklasse.AC1 T/M AC5. Wij bieden enkel laminaat aan van de kwaliteitsklasse AC3,AC4 EN AC5. De prijs van klik-laminaat kan schommelen tussen € 6,50m² tot €24,95 per vierkante meter. Goedkoper kan ook, maar duurder ook.
Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

-Zonder V-groef: ongeveer van €6,50 tot €8,50 per m²
-2-zijdige V-groef: ongeveer van €8,50 tot €9,95 per m²
-4-zijdige V-groef: ongeveer €12,50 per m²
-Lange/Brede planken XXXL PLANKEN  4-zijdige V-groef: ongeveer €17,50 per m²
-Pvc Laminaat (Waterbestendig) voor €24,95 p/m²

Waarom kopen bij laminaatoutletalmere.nl?
 8mm Laminaat al vanaf €6,50 p/m²
 Vakkundig Laten leggen voor €5,00 p/m in Amsterdam.
 Profiteren van combideal.(Hierbij zijn gratis ondervloer en plakplinten mogelijk)
 Bijpassende plak-en hoge plinten.
 Meer als 150 soorten laminaat!
 Winstmarge laag houden betekent voordeel voor de klant!

 

Vergelijk de prijzen van laminaat online of kom langs bij ons in de winkel in Almere. Elders goedkoper gevonden? Neem uw offerte mee! En u ontvangt extra korting. Bespaar honderden euro’s bij het kiezen van uw laminaatvloer.

 

Uw vloer laten leggen?

Ook bieden wij Legservice aan in samenwerking met zzp-ers die uw laminaatvloer of pvc vloeren kunnen leggen. Zij nemen uw laminaatvloer mee vanuit onze magazijn. U hoeft zelf niks mee te nemen. Wij regelen de rest!

Laminaat laten bezorgen in AMSTERDAM?

Laten bezorgen in Amsterdam is mogelijk. Bezorgkosten naar Amsterdam bedragen €21,- Ons bezorgservice zorgt ervoor dat uw laminaatvloer tot aan de deur komt.

 

We zien u graag in ons showroom. Heeft u eventueel nog vragen? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zijn telefonisch bereikbaar op +036-2340300 of stuur ons een bericht via de contactformulier.